2 sept 2012, 0:43

Когато те обичам... 

  Poesía » De amor
1460 0 32
Когато те обичам, не вали
и тъмните нюанси избледняват
от дните ми,
горещо е, мълчим
и се опитваме да се удавим
във другия останал още миг
полепнала по устните наслада,
в душите ни набъбва като вик
страхът, че утре няма да сме двама.
А ти чертаеш с кичури коса
лицето ми, което ще целунеш
в индигото, приплъзва се нощта,
а толкова е рано за сбогуване.
Когато те обичам, не боли,
чертая с пръсти устните ти в мрака
и тази обич някак не тежи,
защото не помислих да я чакам.

© Лулу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??