30 abr 2012, 0:45

Когато вечерта настъпва 

  Poesía » De amor
579 0 1

Когато вечерта настъпва

Когато вечерта настъпва

и люлякът ухае;

когато вятърът с листата си играе

и тихо те шептят;

когато малко облаче

луната скрие

и падне черен мрак;

когато ти си тръгнеш

и аз сама остана пак,

тогава –

само нашта песен нежно ще звучи.

Ще стенат струните на нощната китара.

Ще видиш някъде

звезда да пада,

ще разбереш –

погребани са нечии мечти...

© Даниела Петракиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??