14 ago 2009, 21:22

Когато вярата спи... 

  Poesía
678 0 23

Когато вярата спи

под тежки завивки-съмнения,

прегърната от лъжи,

когато не съм във себе си...

 

Когато вие мечтата,

завързана за страха

и споменът болен се мята

под сянката на съвестта...

 

Когато смъртта ме целува,

насила - уста в уста,

една нежна песен разрошва

къдриците на стиха...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??