7 feb 2018, 22:45

Когато вярвам 

  Poesía
256 0 0

В шепота на сърцето си вярвам,

Когато душата ми жадува, а разумът не може да диктува!

 

В очите на детето си се вглеждам,

Когато в чудесата вярвам!

 

В страха смразяващ вярвам,

Когато в свят ужасен зарад него скитам!

 

Когато си край мен пак вярвам,

В любовта безкрайна вярвам!

 

Болката, и в нея вярвам,

Когато да живея аз избирам!

 

Всичко в себе си нося,

Само когато вярвам!

 

© Мирослав Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??