10 feb 2023, 13:42

Когато вятърът заспива 

  Poesía » Filosófica
751 0 0

Когато вятърът заспива
и стане тихо, тихо, 
една мечта към теб отива
и шепне мило, мило. 
На пръсти се приближава, 
стъпва плахо, плахо,
до сами душата ти застава
точно вляво, вляво. 
А ти потрепваш,
леко, леко
и мечтата пускаш
във сърцето.
Когато вятърът заспива...

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??