21 jul 2010, 21:08

Кой, ако не ти 

  Poesía » Para niños
786 0 1

Кой чува плачът на децата;

кой вижда сълзите им?!

Кой предпазва ги нощем от мрака;

кой, ако не ти?!

 

Кой обещава им бъдеще без сълзи,

обич и закрила всеки ден?!

Кой дава им сила да живеят,

кой, ако не ти?!

 

Оставете следи чрез децата!

Нека им помагаме да продължат!

Нека дадем бъдеще на Земята!

Нека бъдем за тях света!

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??