21.07.2010 г., 21:08 ч.

Кой, ако не ти 

  Поезия » За деца
726 0 1

Кой чува плачът на децата;

кой вижда сълзите им?!

Кой предпазва ги нощем от мрака;

кой, ако не ти?!

 

Кой обещава им бъдеще без сълзи,

обич и закрила всеки ден?!

Кой дава им сила да живеят,

кой, ако не ти?!

 

Оставете следи чрез децата!

Нека им помагаме да продължат!

Нека дадем бъдеще на Земята!

Нека бъдем за тях света!

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??