12 abr 2004, 16:45

Кой ни прокле... 

  Poesía
1564 3 0
Искам да те мразя, вместо себе си
заради всичко, на което ме осъди. 
И  да имат смисъл дните ми,
откакто ме погуби...
Страдам не защото теб те няма.
Страх ме е, че твоята усмивка също си отиде.
Защото нас ни няма, ала смисълът остана.
Защото разпиляхме чувствата, с които дишахме преди.
И лъжехме се, че не сме един за друг,
наместо да се борим...

© антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??