6 oct 2005, 11:35

Кой си ти? 

  Poesía
1030 0 2

КОЙ СИ ТИ?

 

 

Кой си?

От къде си? Аз не зная.

 

Какво ти сторих,

та на живота ми

господар стана ти.

 

Ти накара сърцето ми

да бие по-силно от преди,

ти душата ми съживи.

 

Тялото ми потрепва

при мисълта за теб.

 

Ти, ти и пак ти

разума ми покори,

та чак на лудост ме изби.

 

Не се познавах в тази светлина,

не контролираща мисли, чувства и мечти.

Твоят образ вечно ме следи

и в тях се настани.

 

© Гергана Кирова - Йонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ами аз смятам,че всичките ти стихове са много искрени и за това също имаш 6
  • Смятам,че стихотворението ти е много хубаво и искрено и затова от мен имаш 6
Propuestas
: ??:??