КОЙ СИ ТИ?
Кой си?
От къде си? Аз не зная.
Какво ти сторих,
та на живота ми
господар стана ти.
Ти накара сърцето ми
да бие по-силно от преди,
ти душата ми съживи.
Тялото ми потрепва
при мисълта за теб.
Ти, ти и пак ти
разума ми покори,
та чак на лудост ме изби.
Не се познавах в тази светлина,
не контролираща мисли, чувства и мечти.
Твоят образ вечно ме следи
и в тях се настани.
© Гергана Кирова - Йонева All rights reserved.