26 sept 2014, 7:38  

Кой си ти... 

  Poesía
515 1 0

Защо се залъгваш? От мен ли искаш да скриеш?

Дори с теб да нямахме много, само ние знаем какво е било.

Не бъди такъв страхливец, не бъди фалшив, не бъди прикрит...

не струваш нищо така...

късно го разбрах...

Знам, че когато някой е бил наранен, реагира както той е решил, 

както може да скрие болката си.

Но аз още и още търся думите... онези неизказаните...

онези от преди...

искреността... за мен е много малко,

за теб това е всичко...

явно е много егоистично да го искам...

 

© Вилияна Джамбазова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??