16 jul 2013, 19:53

Кой ти каза 

  Poesía » De amor
654 0 0

Кой ти каза, че плача,
беше просто прашинка...
Май се имаш за важен
щом си мислиш – раних я.

Кой ти каза, че плача,
нямам нищо да губя.
Хайде тръгвай си вече
щом съм толкова крива.

Кой ти каза, че плача,
хайде виж ме в очите.
Вече нищо не значи
твойто тихо „обичам“.

2012 г.

© Александра Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??