16 июл. 2013 г., 19:53

Кой ти каза 

  Поэзия » Любовная
720 0 0

Кой ти каза, че плача,
беше просто прашинка...
Май се имаш за важен
щом си мислиш – раних я.

Кой ти каза, че плача,
нямам нищо да губя.
Хайде тръгвай си вече
щом съм толкова крива.

Кой ти каза, че плача,
хайде виж ме в очите.
Вече нищо не значи
твойто тихо „обичам“.

2012 г.

© Александра Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??