7 oct 2006, 23:22

Кокиченце 

  Poesía
1176 0 4

     В бабината градинка,
     Дето имаше латинка
     Сега кокиченце наднича
     То на мен прилича.

               (На внучката ми Стела)

© Стамо Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??