Oct 7, 2006, 11:22 PM

Кокиченце 

  Poetry
1184 0 4

     В бабината градинка,
     Дето имаше латинка
     Сега кокиченце наднича
     То на мен прилича.

               (На внучката ми Стела)

© Стамо Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??