7.10.2006 г., 23:22 ч.

Кокиченце 

  Поезия
1175 0 4

     В бабината градинка,
     Дето имаше латинка
     Сега кокиченце наднича
     То на мен прилича.

               (На внучката ми Стела)

© Стамо Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??