20 dic 2017, 9:15

Коктейл „Фантазия“ 

  Poesía » De amor
379 0 1

Родих се или бях роден…

Не помня тази куртоазия.
Но помня тленното,
че на порока в плен
отидох в бар,
на бара седнах
и поръчах си
коктейл „Фантазия“.

Дори и с лед
на ситно натрошен
изгаряше.
Гореше в мен
копнеж
за теб
и в чашата го давех.

Затова поръчвах алкохол -
да давя мъката.
„Фантазия“.
„Последен“ – каза барманът
„коктейл“,
наля.

Във спирта търсех евтаназия…

© Тодор Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??