15 ene 2009, 11:27

Коктейл на страстта 

  Poesía
746 0 9
Коктейла, който ми поднасяш,
със страст и нежност е примесен,
добавяш капчици фантазия
и в миг светът ни става песен.

Отпивам аз като ценител
на малки глътки от страстта ти,
но ти по вените се стичаш,
пияна съм от любовта ти.

Разгаряш огъня във мене,
очите ти са омагьосващи

и към напитката съм пристрастена,
и към ръцете ти докосващи.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??