Jan 15, 2009, 11:27 AM

Коктейл на страстта 

  Poetry
752 0 9
Коктейла, който ми поднасяш,
със страст и нежност е примесен,
добавяш капчици фантазия
и в миг светът ни става песен.

Отпивам аз като ценител
на малки глътки от страстта ти,
но ти по вените се стичаш,
пияна съм от любовта ти.

Разгаряш огъня във мене,
очите ти са омагьосващи

и към напитката съм пристрастена,
и към ръцете ти докосващи.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??