Ти имаш жена, имаш душа,
имаш добро и имаш проблеми,
богат с красота и вълшебен инат,
люлка живот без предели...
Виждаш тихи звезди и блестящи луни
и туптящи сърца от къдели,
златна кръв и безброй писъмца,
а аз нямам единствено тебе...
© Йоана Todos los derechos reservados