4 sept 2017, 14:02

Колебание 

  Poesía
274 1 6

Съгласна съм, крилета са ти нужни -
в разперените длани на духа ти
безплътието носи те и спуща.
Но питаш ме дали е нужен спътник.

Страхувам се, че може би потискаш
в зародиш нежен порив на сърцето.
Приятелю, емоция е нужна,
за да достигаш целите в небето!

Да, знам, че често те раняват,
когато вложил си във нещо чувства.
Но те са тез, които извисяват.
Да бъдеш наранен недей пропуска!

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??