25 dic 2007, 12:27

Коледа 

  Poesía » Otra
766 0 22

 

 

Топлина и днес ме сгря.

Звезден Ангел ме огря.

От небето ме погледна,

с нежния си плащ наметна.

 

Казват, че е той Христос.

Ходил по света. Раздавал бос

хляб на вечния живот,

възвисяващ в небеса.

 

Витлеемската звезда

свети ярко във нощта.

Сочи ни към Него пътя

и във Обич ни окъпва...!

© Криси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??