23 dic 2007, 13:37

Коледа 

  Poesía » Otra
983 0 8
 

Навън е бяло и красиво -

снегът така блести!

И с пламъчета тъй игриви,

огънят в камината гори.

 

Снежинки пухкави танцуват,

покриват бързо влажната земя.

Върху прозорците рисуват -

вълшебна, снежна Коледа!

 

Сърцата ни изпълнени с желания

и в тях живеят хиляди мечти.

Те сбъдват се на Коледа мечтана -

едно си пожелай и ти!

© Надя Уорендър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??