Dec 23, 2007, 1:37 PM

Коледа 

  Poetry » Other
945 0 8
 

Навън е бяло и красиво -

снегът така блести!

И с пламъчета тъй игриви,

огънят в камината гори.

 

Снежинки пухкави танцуват,

покриват бързо влажната земя.

Върху прозорците рисуват -

вълшебна, снежна Коледа!

 

Сърцата ни изпълнени с желания

и в тях живеят хиляди мечти.

Те сбъдват се на Коледа мечтана -

едно си пожелай и ти!

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??