6 nov 2009, 20:55

Коледа 

  Poesía
601 0 1

Елхата украсете!

В косите чудно цвете

сложете вий сега!

И нека радостта

във вашето сърце проникне

и то да й откликне.

Недей се ти мръщи!

Сърцето ти да не тъжи

и нека радостта

му бъде приятелка добра,

че Коледа е!

Добър и мил бъди!

Протегнете си ръцете

и омразата вий спрете!

© Веселина Златинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • още му трябва на текста, та да стане съвсем коледен. може би... време и дооглеждане. Рождество е сериозна тема.
Propuestas
: ??:??