Всичко вън е затрупано със сняг,
всичко там е потънало в мрак
и всеки чака само едно,
да се сбъдне нещо добро.
И всяко същество знае,
че божи син роди се днес,
а камбаните огласяват
тая блага вест.
Снежанка тъй прекрасна,
радва се и тя в този ден
и чакат с нетърпение децата,
дядо коледа да долети с елен.
Подаръците чакат под елхата
децата весели в захлас
и снежинките отрупват пак земята
на този светъл празник днес.
© Севда Георгиева Todos los derechos reservados