Коледа
Подари ми тази зима.
Подари ми много сняг!
Запали за мен камина.
Оседлай еленски впряг!
Празник да е във душите.
Да звъни за нас звънче.
Радост да струи в очите.
Да свием коледно венче!
© Димитринка Антонова Todos los derechos reservados
Пожелавам щастливо сбъднати мечти!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!