29.10.2010 г., 21:26 ч.

Коледа 

  Поезия » Друга
705 0 2

                                       Коледа

 

                             Подари ми тази зима.

                             Подари ми много сняг!

                             Запали за мен камина.

                             Оседлай еленски впряг!

 

                             Празник да е във душите.

                             Да звъни за нас звънче.

                             Радост да струи в очите.

                             Да свием коледно венче! 

© Димитринка Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??