Сега е времето, по Коледа,
когато стават чудеса.
И боговете стават хора,
а всички хора – на деца.
Камбанен звън. И с него плува
в небитието ясен глас:
да, приказките съществуват,
в една от тях живея аз.
© Райчо Русев Todos los derechos reservados