26.12.2020 г., 9:50 ч.

Коледна картичка 

  Поезия » Друга
929 4 7

Сега е времето, по Коледа,

когато стават чудеса.

И боговете стават хора,

а всички хора – на деца.

 

Камбанен звън. И с него плува

в небитието ясен глас:

да, приказките съществуват,

в една от тях живея аз.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??