Чакаш Коледа с’ъс нетърпение..
знаеш време е за забавление..
А отвън е пухкаво и бяло..
цяла вечер е валяло..ли валяло!
Тишина, спокойствие, радост и Вълшебство..
аромат на щастие и детство..
А там под падащи снежинки..
се прегръщат две влюбени половинки..
От ъгъла мирише на портокалови кори
а Дядо Коледа с чувала си към теб върви!
Изгубени елени търсят си шейни,
дори снежните човеци са се впуснали в игри.
Прелестни елхи се въгордяват от всичките страни..
а шарени подаръци под тях нареждат се сами!
Каква магия.. мислиш си нали?
Затвори очи и само си го представи..
На този ден бъди добър ..
както и в следващите дни !
И в чудеса повярвай ти!
Защото Коледа е твоя, негова и нейна - ваша!
Тя е наша и е сладка като пълна с’ъс какао чаша!
Весела Коледа! ❤️
© Петя Симеонова Todos los derechos reservados