21.11.2019 г., 10:16 ч.

Коледна магия 

  Поезия
608 1 1

Чакаш Коледа с’ъс нетърпение..

знаеш време е за забавление..

А отвън е пухкаво и бяло.. 

цяла вечер е валяло..ли валяло!

Тишина, спокойствие, радост и Вълшебство..

аромат на щастие и детство..

А там под падащи снежинки..

се прегръщат две влюбени половинки..

От ъгъла мирише на портокалови кори

а Дядо Коледа с чувала си към  теб върви! 

Изгубени елени търсят си шейни,

дори снежните човеци са се впуснали в игри. 

Прелестни елхи се въгордяват от всичките страни..

а шарени подаръци под тях нареждат се сами!

Каква магия.. мислиш си нали? 

Затвори очи и само си го представи..

На този ден бъди добър ..

както и в следващите дни !

И в чудеса повярвай ти! 

Защото Коледа е твоя, негова и нейна - ваша!

Тя е наша и е сладка като пълна с’ъс какао чаша!

Весела Коледа! ❤️

 

 

 

© Петя Симеонова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Коледно наричане »

35 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??