20 nov 2008, 21:13

Коледна нощ 

  Poesía
466 0 1
 

Коледна нощ

 

В коледната нощ

очаквам чудесата

да се случат най-подир

за доброто на земята.

 

Нека мир да бъде!

Деца и радост

да споходят всеки дом.

Нека болката напусне

стареца, останал хром.

 

Снежинки заблестяват

кат звездици,

ветрове се гонят

с колесници

и надеждите

разнасят на земята,

в ясна нощ да спят децата.

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??