14 dic 2017, 0:37

Коледна приказка 

  Poesía » Otra
364 0 1

Коледна приказка

 

Сняг вали навън обилно,

елхата вкъщи свети силно,

канела и джинджифил се носят във въздуха,

а шоколад и бисквитки повдигат духа.

 

Прегръдки и любов се усещат наоколо,

камината топли с дървата пукащи,

баба пред нея плете за внучка си поло,

а писана легна до нея тутакси.

 

Семействата се събират да празнуват,

но не и преди да напазаруват.

Подаръци ще има за всички,

а за някои дори и парички.

 

Навън вали и е студена зима,

но вкъщи толкова любов има,

че пълни сърцата ни навред,

а шейната бързо лети напред.

 

Ето дядо Коледа пристига тук,

а камината прави пук-пук.

Зимата е студена, но красива,

а Коледата скоро идва!

 

Let it snow, Let it snow, Let it snow!

© Сладката Романтичка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Стихът не е изряден, но настроението е прекрасно! Сгряващо, зареждащо, заразяващо! Това си е успех! Поздрав!
Propuestas
: ??:??