Сняг вали навън обилно,
елхата вкъщи свети силно,
канела и джинджифил се носят във въздуха,
а шоколад и бисквитки повдигат духа.
Прегръдки и любов се усещат наоколо,
камината топли с дървата пукащи,
баба пред нея плете за внучка си поло,
а писана легна до нея тутакси.
Семействата се събират да празнуват,
но не и преди да напазаруват.
Подаръци ще има за всички,
а за някои дори и парички.
Навън вали и е студена зима,
но вкъщи толкова любов има,
че пълни сърцата ни навред,
а шейната бързо лети напред.
Ето дядо Коледа пристига тук,
а камината прави пук-пук.
Зимата е студена, но красива,
а Коледата скоро идва!
Let it snow, Let it snow, Let it snow!
© Сладката Романтичка Все права защищены