19 dic 2010, 20:55

Коледна звезда 

  Poesía » De amor
2803 0 14

 

Земята и небето разделих,

сред Ада търсих,

гмурнах се във Рая.

На ветровете  силата изпих,

с кошмарите пътувах сред безкрая.

За тебе търсих коледна звезда

от слънце и звезди кована,

целуната от огън и вода,

магическа, единствена избрана.

Душата изранена се смири.

А гордостта – по пътя разпиляна,

нахрани птици в тъмните зори.

Връщам се – от обич просветляла.

А ти ме чакаш влюбено в студа,

и зимата си тръгва прокълната.

Коледна звезда е любовта! -

Нека е благословена, свята!

© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??