КОЛЕДНАТА МАГИЯ
Баба Зима със усмивка
спуска снежната завеса,
стеле бялата покривка,
пали Бъдника със песен.
На пързалката лудуват
рой снежинки и децата,
зимна приказка рисуват,
с четките на леден вятър.
А огньовете горещи
бълват Коледни светлици,
коледарите посрещат
ясна Коледна звездица!
Празнично камбани бият,
Рождество Христово славят!
Свята Коледна магия,
във очите ни изгряваш!
© Йорданка Пармакова Todos los derechos reservados