17.01.2011 г., 20:50 ч.

Коледната магия – Четвърти Коледен Творчески Фестивал 

  Поезия
390 0 3

КОЛЕДНАТА МАГИЯ

 

 

Баба Зима със усмивка

спуска снежната завеса,

стеле бялата покривка,

пали Бъдника със песен.

 

На пързалката лудуват

рой снежинки и децата,

зимна приказка рисуват,

с четките на леден вятър.

 

А огньовете горещи

бълват Коледни светлици,

коледарите посрещат

ясна Коледна звездица!

 

Празнично камбани бият,

Рождество Христово славят!

Свята Коледна магия,

във очите ни изгряваш!                                                                                         

© Йорданка Пармакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??