24 dic 2010, 23:31

Коледни чудеса 

  Poesía » Otra
818 0 3

Чудо е да се обичаме -

с някого другиго, с Божия Син.

Любов да даваме, да  привличаме...

И да пребъде в годините ни. Амин!

 

 

Чудо е да си прощаваме,

да помним: Човешко е да грешим.

С благородство света да засяваме...

И да пребъде в годините ни. Амин!

 

Чудо е да се надяваме,

с вяра напред през света да вървим.

Мечтите свои да не предаваме...

И да пребъде в годините ни. Амин!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??