Чудо е да се обичаме -
с някого другиго, с Божия Син.
Любов да даваме, да привличаме...
И да пребъде в годините ни. Амин!
Чудо е да си прощаваме,
да помним: Човешко е да грешим.
С благородство света да засяваме...
И да пребъде в годините ни. Амин!
Чудо е да се надяваме,
с вяра напред през света да вървим.
Мечтите свои да не предаваме...
И да пребъде в годините ни. Амин!
© Нина Чилиянска Всички права запазени