Коледно пожелание за всички в "Откровения"
С пожелание за весели празници, мир и любов,
много усмивки и Бог да ви пази приятели...
Как блести, блести елхата
в коледната, свята нощ
и искри в рубин звездата
на Спасителя над нас!
И от най-далечно кътче
всеки вперил е очи
към една надежда вечна,
че Бог от зло ще ни спаси...
Да запалиме свещички,
нека бъдем по-добри,
да сме здрави, живи всички,
Бог с любов да ни дари!
На децата ни смехът
като ручей да се лей
и дано от днес светът
в добрина и мир живей!
© Надежда Todos los derechos reservados