23.12.2010 г., 15:05 ч.

Коледно... 

  Поезия » Друга
804 0 15

           Коледно пожелание за всички в "Откровения"

           С пожелание за весели празници, мир и любов,

           много усмивки и Бог да ви пази приятели...

 

 

 

 

Как блести, блести елхата

в коледната, свята нощ

и искри в рубин звездата

на Спасителя над нас!

 

      И от най-далечно кътче

  всеки вперил е очи

  към една надежда вечна,

      че Бог от зло ще ни спаси...

 

Да запалиме свещички,

нека бъдем по-добри,

да сме здрави, живи всички,

Бог с любов да ни дари!

 

   На децата ни смехът

   като ручей да се лей

   и дано от днес светът

   в добрина и мир живей!

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??