17 ene 2011, 21:03

Коледно пожелание - Четвърти Коледен Творчески Фестивал 

  Poesía
548 0 0

Коледно пожелание

 

За Коледа желая аз усмивка

Да грейне върху детското лице

Майчина ласка и топла завивка

Да тупка щастливо малкото сърце

 

Болки страдания и грях

Всички низости човешки

Да изчезне всеки страх

Да си простиме всяка грешка

 

Да няма никой сам

Във коледната нощ

От малък до голям

От добър до лош

 

© Павел Владимиров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??