Коледно пожелание
За Коледа желая аз усмивка
Да грейне върху детското лице
Майчина ласка и топла завивка
Да тупка щастливо малкото сърце
Болки страдания и грях
Всички низости човешки
Да изчезне всеки страх
Да си простиме всяка грешка
Да няма никой сам
Във коледната нощ
От малък до голям
От добър до лош
© Павел Владимиров Все права защищены