23 nov 2018, 9:10

Колективно мислене 

  Poesía » De humor
623 1 1

Век модерен - спор да няма!

Всеки снима, коментира...

Всеки компетентен стана.

Мнението си, за да налага!

 

Тук един политолог бил!

Друг пък, доктор го раздава...

Трети пише рими разни,

смята, че поет бил!

Бог от тези да ни пази!..

 

Грозно време,

прости хора!

Ала слънцето пече...

И земята се върти

със или без нас,

... овце!

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??