Nov 23, 2018, 9:10 AM

Колективно мислене 

  Poetry » Humour
616 1 1

Век модерен - спор да няма!

Всеки снима, коментира...

Всеки компетентен стана.

Мнението си, за да налага!

 

Тук един политолог бил!

Друг пък, доктор го раздава...

Трети пише рими разни,

смята, че поет бил!

Бог от тези да ни пази!..

 

Грозно време,

прости хора!

Ала слънцето пече...

И земята се върти

със или без нас,

... овце!

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??