Колко безсмислено минават дните,
Екрани изпиват ни очите.
Кой, къде, какво, кога
И отминал е мига.
Празен поглед във екрана син,
Новини, реклами, филм
И дните сливат се в един.
Колко глупаво времето пилеем,
Вместо да живеем.
Следим разни непознати,
А на масата мълчим като примати.
Кой, къде, кога, с кого
А нищо от това, не е било...
© Dani Ros Todos los derechos reservados