23.09.2020 г., 11:28 ч.

Колко безсмислено времето пилеем 

  Поезия
454 1 1

Колко безсмислено минават дните,

Екрани изпиват ни очите.

Кой, къде, какво, кога

И отминал е мига.

 

Празен поглед във екрана син,

Новини, реклами, филм

И дните сливат се в един.

 

Колко глупаво времето пилеем, 

Вместо да живеем.

Следим разни непознати,

А на масата мълчим като примати.

 

Кой, къде, кога, с кого

А нищо от това, не е било...

 

 

© Dani Ros Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??