Колко жалко 2
„Колко жалко” възклицава
сърцето ми за втори път.
Колко рядко съм засмяна
тук, на този кръстопът…
Времето със бавни крачки
във сълзите ми се дави.
Втори път сбогувка в мрака…
Колко мъка в мен остави!
Жалко е! Но продължавай!
Щом терзанието е в мен,
с вяра ти се утешавай:
трети път ще има някой ден!!!
© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados