1 oct 2005, 21:13

Колко му трябва на човек? 

  Poesía
2283 0 0
Колко му трябва на човек?
От любимата сладка целувка-
спътник по прашните друми.

Колко му трябва на човек?
На чаша приятния звън
и макар да пристъпва към есен
да чувства, че пролет е вън.

Колко му трябва на човек?
Малко сърдечност,
малко човечност,
от всичко по малко,
но с много любов.

© Юлиян Ковачев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??